NemzetHír --- Ébredj, Magyar!
Pontos idő
 
 

 

 
 
 

 

 

 

 

 
 L I N K E K
 Bannere


 

Hirdetés

Székely Nemzeti Tanács (SZNT)

 

 

 

 


Hozzáadás a kedvencekhez!

  Ön is lehet cikkíró!
e-mail cím:
nemzethir@citromail.hu
nemzethir@yahoo.com

Az oldal  Mozilla Firefoxban működik optimálisan.

 Kinézeti hibák jelentkezhetnek.
Minden jog fenntartva!
 
Gy.I.K.

 
Linkcserében/bannercserében benne vagyunk! Ezügyben bővebben a "bannercsere" menüpont alatt olvashatsz!

Miért van ez az oldal?
Ez az oldal abból a célból jött létre, hogy híreket közöljön, a nemzeti érzelmű emberekkel, és hogy ezekről a hírekről mi megírhassuk a véleményünket. Egyenlőre még elég kezdetleges az oldal, és egyenlőre még nincsenek folyamatos hírek, de ha nagyobb lesz az érdeklődés, akkor ezt is megoldjuk. Igaz ehhez még kellene pár megbízható szerkesztő.

Tudtok róla, hogy vannak már jobboldali hírportálok bőven?
Természetesen tudjuk hogy vannak jobboldali hírportálok, ám a jobb-ból sosem elég! Nézzük csak meg mennyien vannak a baloldaliak a médiában, és mennyien vannak még mindig a kommunisták.

Ti rasszisták vagytok?
Nem vagyunk rasszisták.
"A rasszista biológiai adottságok alapján szelektálja az embereket, megváltoztathatatlanként kezelve tulajdonságaikat. Én azt vallom, hogy az emberek rassztulajdonságai nem befolyásolják viselkedésüket jelentõsen, hanem kulturális örökségük eredménye az, ahogyan gondolkodnak. Alsóbbrendû kultúrából nyilvánvalóan alsóbbrendû emberek születnek. A "tetves cigány" kitétel nem a romákra vonatkozik en bloc, hanem azokra a cigány életmódot folytató emberekre, akik az európai kultúra értékei és a törvények szerint bûnözõk."

Vannak az oldalnak politikai nézetei? Mit akar jelenteni az, hogy nemzeti?
Az oldalnak természetesen nincsenek politikai nézetei, mivel nem emberi lény. A szerkeztőknek természetesen vannak.
Nemzeti "mindaz, amiben egy nemzet gondolkodás- és életmódja, ízlése és jelleme megnyilatkozik." (Esetünkben a magyarság.)

Szeretnélek elérni benneteket, hogy tehetem meg?
Az oldalnak van egy e-mail címe ide nyugodtan írhatsz
nemzethir@citromail.hu De ezenkívűl a szerkesztőknek is van e-mail, avagy MSN címe. Az előző címen ezeket is elkérheted.

Szeretnék én is szerkesztő lenni. Lehetek?
Először is vedd fel velünk a kapcsolatot, és akkor majd meglátjuk. Akárki nem lehet szerkesztő, csak ha megbízunk benne.

Nem igazodom ki az oldalon, annyira sok menüpont van! Nem értem, hogy melyik mit is takar valójában!
Erre hoztuk létre az "Oldaltérkép" menüpontot. Ebben le van írva, hogy mit találsz egy-egy menüpont alatt. Ez a menüpont pedig baloldalon van, a 12. felülről. Ha ezt sem találod, akkor nem tudunk neked segíteni! :P

 
NemzetHír-Ébredj...

NemzetHír-Ébredj, MagyarA NemzetHír több mint hír! Böngészd oldalunkat, olvasd híreinket! Látogass meg minket, mindennap, ha tudsz. és ha tetszik az oldalunk, akkor terjesztd is, ahol csak tudod! Segítségedet köszönjük!

 Az oldal tartalma nem kommunista, nem fasiszta, nem neonáci. Csupán nemzeti, hazafias érzelmű és  magyar!

 

 
Szavazó

 

Újratöltve: (Katt a linkre) Ön szerint ki/kik állnak a roma-gyilkosságsorozat mögött?

 
Mondj véleményt
Ki nyeri az EURO 2012-t?

Görögország
Orbán Viktor
Manuel Barroso
Angela Merkel
Manhattan
Soros György 11-esei döntik el
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Számláló
Indulás: 2006-12-02
 

látogató olvassa a lapot.

 
Admin
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 
Egyéb hasznos linkek.
 
SMS hírdetések
 

FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!