NemzetHír --- Ébredj, Magyar!
Pontos idő
 
 

 

 
 
 

 

 

 

 

 
 L I N K E K
 Bannere


 

Hirdetés

Székely Nemzeti Tanács (SZNT)

 

 

 

 


Hozzáadás a kedvencekhez!

  Ön is lehet cikkíró!
e-mail cím:
nemzethir@citromail.hu
nemzethir@yahoo.com

Az oldal  Mozilla Firefoxban működik optimálisan.

 Kinézeti hibák jelentkezhetnek.
Minden jog fenntartva!
 
Könyv és egyéb aktuális ajánló

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

Michelangelo NADDEO előadása és könyvének bemutatója

  2012.06.18. 15:12

 

HELYSZÍN:  LURDY HÁZ, 1-ES VETÍTŐTEREM,     1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12-14.  
IDŐPONT:  2012. JÚNIUS 22.       PÉNTEK 18:00

Grandpierre K. Endre: Történelmünk központi titkai

  2012.05.11. 21:08

Ismerjük-e a magyar történelmet? A köztudatban élő kép szerint igen, hiszen a hivatalos történetírás és az iskolában tanultak összhangban állnak.  A közkeletű kép szerint a magyar történelem Szent Istvánnal kezdődött.  Márpedig a valóságban történelmünk legmeghatározóbb, életfontosságú kérdései Szent István előtt dőltek el.

Az utolsó honfoglalás I-II.

  2012.01.25. 11:38

A könyv több mint ötesztendei kutatómunka eredményeként, a Bolygónk Gyöngyszemeikultúrtörténeti könyvsorozat második könyveként született meg – újszerű stílusban, amely képek százain keresztül vezet végig a történelmi utazás során.

Torkig vagyok a holkauszttal

  2011.10.08. 11:11

Torkig vagyok a holokauszttal! címen megjelent a hazai és európai közélet egyik legérzékenyebb problémáját feldolgozó kötetünk. A könyv kíméletlen őszinteséggel tárja fel az elmúlt évtizedekben kialakult soá-kultúra visszásságait, egyenes szavakkal tárgyalja a vészkorszak emlékezetének gyakran sértő, még gyakrabban tendenciózus megnyilvánulásait, leleplező nyíltsággal mutatja be a zsidóság tragédiájához kapcsolódó hamis értelmezéseket.

Megjelent a "Pálosok - az ősi magyar rend" DVD film

  2011.05.05. 20:32

1. Közlemény
2. Célok, a film készítésének története
3. A film alkotói és a filmben megszólaló közreműködők
4. Megrendelés

Könyv a nácik oldalán harcoló spanyol hadosztályról

  2011.03.23. 14:04

A Hitler oldalán harcoló División Azult a második világháborúban a keleti fronton vetették be, de egyes tagjai még a demokratikus Spanyolországban is továbbszolgáltak. A hadosztályról szinte teljesen megfeledkeztek a történelemkönyvek és a filmrendezők, a hiányt most egy újonnan megjelenő könyv pótolná.

Dr. Varga Tibor :Angyal adta korona

  2011.02.02. 11:49

2011. február 10-én 18 órakor kerül sor a neves jogtörténész új könyvének bemutatójára a Magyarok Háza – Széchenyi termében.

Megjelent a Szent Kereszt Magazin 4. és 5-6. száma!

  2011.01.02. 17:07

Szent Kereszt Ökumenikus Magazin  4. és az összevont 5-6. számának.tartalmából:

MEGJELENT A MAGYAR HITVALLÁS CD! -bemutatóvideó

  2011.01.02. 16:50

Mélyen tisztelt nemzettestvéreink, harcostársaink. Mindannyiunk számára  A J Á N L O M  Varga B. Tamás legújabb CD-jét
rendeljétek meg, váljon életetek részévé.  (Házik Zoltán) 

Rendkivül jó a Barikád legújabb száma!

  2010.10.11. 21:20

Izelitő a tartalomból

Következő 10 cikkElőző 10 cikk

 
NemzetHír-Ébredj...

NemzetHír-Ébredj, MagyarA NemzetHír több mint hír! Böngészd oldalunkat, olvasd híreinket! Látogass meg minket, mindennap, ha tudsz. és ha tetszik az oldalunk, akkor terjesztd is, ahol csak tudod! Segítségedet köszönjük!

 Az oldal tartalma nem kommunista, nem fasiszta, nem neonáci. Csupán nemzeti, hazafias érzelmű és  magyar!

 

 
Szavazó

 

Újratöltve: (Katt a linkre) Ön szerint ki/kik állnak a roma-gyilkosságsorozat mögött?

 
Mondj véleményt
Ki nyeri az EURO 2012-t?

Görögország
Orbán Viktor
Manuel Barroso
Angela Merkel
Manhattan
Soros György 11-esei döntik el
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
Társalgó
Név:

Üzenet:
:)) :) :@ :? :(( :o :D ;) 8o 8p 8) 8| :( :'( ;D :$
 
Számláló
Indulás: 2006-12-02
 

látogató olvassa a lapot.

 
Admin
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 

 

 
Egyéb hasznos linkek.
 
SMS hírdetések
 

FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Norina Wallace Írói oldalam    *****    TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit, TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit TÁBLAVERSENY, Fõnyeremény: 500 kredit    *****    Egy angyal ma éjjel elvesztette a szárnyait. A fák között egy bestia éppen áldozatra vár – FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    MYBOOKCLUB - Ha szeretsz olvasni - MYBOOKCLUB    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek.... - fórumos szerepjáték    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek az értelmezésben, de Neked kell dönteni!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis, 3 év elõre jelzéssel, most csak 2000 Ft. rendeld meg most. Várlak!    *****    Az asztrológián keresztül megismerni az életed könnyen megoldható lehetõségeit és a nehéz idõszakokat, nagyon fontos!!!    *****    Simonyi ingatlan Debrecen Luxus házak, luxus lakások, üzletek, irodák eladóak. Simonyi ingatlan Debrecen    *****    Szeretsz írni? Szeretnél csatlakozni egy remek közösséghez? Érdekes plotok, számos canon karakter! Várunk szeretettel!    *****    A csillagjövõ asztrológia oldalon, júniusban minden megrendelés 2000 Ft. szeretettel várlak. Rendeld meg amit szeretnél!    *****    Létezik egy város Fournemouth, mely otthon nyújt azoknak, akik sehová máshová nem tartoznak - | - Fournemouth - |    *****    agatha-stories - Saját írásaim találhatóak meg az oldalon - agatha-stories    *****    SZEREPJÁTÉK - Újraindult szerepjátékos közösségünk új és régi tagjait keresi - Rose Harbor restart - SZEREPJÁTÉK    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    Szeretnéd tudni, milyen lehetõségeket, fontos információkat rejteget a születési horoszkópod, akkor keress meg, segítek!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,fontos információk. Májusban,minden megrendelés 1000 Ft. kedvezménnyel vehetõ igénybe. Várlak!    *****    A csillagjövõ oldalon,sok asztrológiai, ezoterikus olvasmány,valamint meditációk és megrendelési lehetõségek találhatók!